KAŽU DA JE ON NAJVRELIJI DEKA, A VOLI I MLAĐE DEVOJKE: Stalno je išao GO ULICAMA, a sada je postao DRUGI ČOVEK
Čuvenom Italijanu je jedna veza promenio život., Foto: Pichichipixx / SplashNews.com / Splash / Profimedia

hit na internetu

KAŽU DA JE ON NAJVRELIJI DEKA, A VOLI I MLAĐE DEVOJKE: Stalno je išao GO ULICAMA, a sada je postao DRUGI ČOVEK

Malo ko zna kako sada zapravo živi poznati bogataš

Objavljeno:

Čuvenom Italijanu je jedna veza promenio život. Godinama smo ga viđali uglavnom na plaži Majamija u društvu mlađih žena, a onda se, na iznenađenje mnogih, skrasio i promenio životni kurs.

To se desilo nakon što je upoznao 27 godina mlađu Šenon Fonesku, sa kojom ima ćerkicu. Podsetio se na Instagramu kako su pre godina dana njih dvoje objavili de postaju roditelji, uputio je emotivne reči svojoj partnerki i pokazao čitavu seriju uspomena.

"Kad smo izjavili da čekamo bebu i rekao ti da ćeš biti majka kakvu sam uvek želeo za svoje decet, bio sam više nego u pravu. Prevazišla si moja očekivanja i iznenadila me svaki dan jer si izuzetna majka. Naš anđeo Blu Jerusalema je srećna što te ima i svaki dan se molim da bude poput svoje mame", napisao je Đanluka Vaki (56).

Đanluka Vaki danas je slika i prilika porodičnog čoveka
Đanluka Vaki danas je slika i prilika porodičnog čovekafoto: Pichichipixx / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Đanluka Vaki danas je slika i prilika porodičnog čoveka, a nije tako bilo ranije. Italijanski milioner napustio je posao da bi se posvetio hedonističkom načinu života, imao je određene probleme i sa zakonom, a posle više ljubavnih avantura, počeo je da se zabavlja sa 27 godina mlađom.

Čuvenom Italijanu je jedna veza promenio život.
Čuvenom Italijanu je jedna veza promenio život. foto: Claudio Veneroni / ipa-agency.ne / PA Images / Profimedia

Nisu Đanluki bile strane duge ozbiljne veze ali je u javnosti najviše odavao utisak muškarca kojem je najvažnija zabava, u svakom smislu što nije bilo daleko od istine.

Đanluka i Šenon dobili su 2020. ćerku Blu Jerusalemu Vaki koja je ubrzo nakon rođenja imala operaciju o čemu je on pisao na Instagramu:

1 / 9 Foto: Emilija Jovanović

"Naša ćerka je ranije ove nedelje imala operaciju rascepa nepca. Bila je ovo veoma izazovna i emotivna nedelja za nas, a možete da zamislite koliko je bila izazovna za našu bebu. To kada vaša beba prolazi kroz nešto tako ozbiljno kao što je operacija, zaista potresa vaš svet roditelja. Naš anđeo zaista ne prestaje da nas zapanjuje. Bila je tako hrabra, mirna i draga kroz sve to, tako sam ponosan što sam njen otac. Sa suzama u očima kažem vam da je moje srce uz sve roditelje koje prolaze kroz zdravstvene probleme sa svojim bebama. Nadam se da ste uvek bezbedni. Sada smo kod kuće! Tako smo zahvalni i blagosloveni!".

Bonus video:

04:53

Teya Dora izjava

(Espreso / Blic žena / Jelena Milenković/ Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.